Barion Pixel

Ki nevet a végén?

Minden bizonnyal az, aki valóban képes lesz tudását értékesíteni az online térben. Aki tudja, mi mindenre van szüksége ehhez, és képes azt meg is valósítani. 
Mi, itt a SENSEI-nél arra szerződtünk, hogy ennek a folyamatnak egyik lényeges elemét  – tudásod online értékesítésének oktatói platformját  – biztosítsuk számodra elérhető áron, és könnyen elsajátítható technikai megoldások mentén.
Számunkra fontos a sikered. 
Az elmúlt időszakban azt tapasztaltuk, sokan vannak közöttetek, akiknek sokkal intenzívebb és szélesebb körű segítségre van szükségük ahhoz, hogy  tudásuk valóban pénzt termeljen számukra.
Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy szintet lépünk, és bővítjük szolgáltatásaink körét, mégpedig a ti igényeitek maximális kiszolgálása céljából.
Kezdjük egy rövid tájékozódással!
Nézzük, ki, milyen szinten van közöttetek az online tanfolyamok értékesítésének ismeretével kapcsolatban!

Te melyik csoportba tartozol?

– 01. Mindent tudok a témáról, és képes vagyok megvalósítani

Vagyis tisztában vagy azzal, hogy tudásod online értékesítéséhez egy teljes értékesítési folyamatot kell megépítened tartalmilag, technikailag, marketing szempontból? És azt is tudod, mindezt hogyan kell megtenned.

 

Akkor te igazi polihisztor vagy!
Gratulálunk!
Ha mégsem vetnél meg egy ingyenes 1 órás konzultációt, kattints a jelentkezés gombra.

– 02. Tisztában vagyok a feladatokkal, de nincs kedvem megcsinálni

Tájékozódtál a folyamatokról, utánanéztél az felnőttképzési törvénynek, kész a tanfolyamod, feltöltötted, tudod hogy sales funnelt kellene építened, de te a szakmáddal szeretnél foglalkozni, hiszen drága az időd.

 

Tökéletesen megértünk téged. Ha a problémád az, hogy megtaláld erre a feladatra a szakembereket, korrekt árajánlatokkal, akkor kérj egy ingyenes 1 órás auditot tőlünk.

– 03. Az igazság az, hogy teljes a káosz ezzel kapcsolatban a fejemben

Számomra az volt a legfontosabb, hogy elkészítsem a tanfolyamomat, és találjak egy helyet, ahová feltölthetem, és ahol értékesíthetem. De, hogy hogyan kell ezt csinálni, arról fogalmam sincsen.  

Ez is teljesen érthető. Te nem marketing és értékesítési szakember vagy. Te azt szeretnéd szívvel-lélekkel, és persze plusz bevétellel csinálni, amire a vállalkozásodat létrehoztad.

Mi az ajánlata a SENSEI-nek?
Egy ingyenes, kötelezettség mentes online konzultáció!

Ahol megismerheted a SENSEI új stratégiai partnereit, akik képbe hoznak téged tudásod online értékesítésével kapcsolatban, és amennyiben igényled, kezükbe veszik az ezzel kapcsolatos teendőidet.
Mit nyerhetsz a konzultáció által?

01.

Siker

Megérted, mi az a folyamat, melynek elemeit nem nélkülözheted tudásod sikeres értékesítésekor.

02.

Magabiztosság

A folyamatok elemeinek megértése révén magabiztossá válsz az előtted álló feladatokkal kapcsolatban.

03.

Motiváltság

Visszaszerzed a kezdeti lendületet, melyet a tanfolyamod indításakor éreztél magadban.

04.

Támogatás

A SENSEI keretein belül megkaphatod azt a szakmai támogatást, melyre szükséged lesz a sikerhez.

Kikkel fogsz találkozni ezen a konzultáción?

A SENSEI csapatánál szükségét láttuk szolgáltatásaink bővítésének. Ennek célja, hogy sikeressé tegyük azokat, akik online oktatói rendszerüket a mi segítségünkkel kívánják elkészíteni. Bővítettük stratégiai partnereink körét azokra az igényekre építve, melyek felőletek érkeztek hozzánk. Az automatizált értékesítési folyamatok felépítéséhez két szakemberrel kezdtük az együttműködést.

Mindig szükség lesz jó tanárokra, minőségi tananyagokra, hiszek a tudás megosztásában.

Márton Gabriella

Oktass Online tulajdonos

A vállalkozás legyen értem, és ne én áldozzam fel magam a vállalkozásomért.

Moldván Kata

Kurzuskivitelezés tulajdonos