Barion Pixel

FUNKCIÓK

Minden funkció azt támogatja, hogy TE minél egyszerűbben, gyorsabban, széleskörűbben tudj online tanfolyamokat indítani.

Zárt felület

Biztos lehetsz benne, hogy tananyagaidhoz csak azok férnek hozzá, akiknek ezt megengeded, illetéktelenek nem.
Tanulóid ugyanis csak zárt felületen keresztül (regisztráció után) érhetik el a tanfolyamaid anyagát. Akár fizetősek a tanfolyamaid, akár ingyenesek.

Fizetős tanfolyamok

Indíts fizetős tanfolyamokat a népszerű WooCommerce bővítménnyel. A vásárlási folyamat egyszerű.
A tanfolyamokon kívül további fizikai és digitális termékeket is értékesíthetsz (e-könyvek, jegyek, belépők, termékek, könyvek, kiegészítők, stb).

Több Fizetési mód közül is választhatnak tanulóid (Átutalás, Bankkártya, PayPal, Barion, Stripe, Paylike stb). Amelyik szimpatikus.

A Számlázz.hu és a Billingo integrációval pedig könnyen egyszerűsítheted a számlázásodat.

VIMEO videófeltöltés

Vimeo használat? IGEN! Nálunk ez is a csomag része. Nem kell külön előfizetned Vimeo-ra.
Töltsd fel videóidat akár 4K ultra HD minőségben. Reklámmentesen, Vimeo logo mentesen.

A Vimeo nagyszerű Domain-szintű védelmével videóid teljes biztonságban lesznek, hiszen tanulóid csak itt, a zárt rendszeren belül tudják lejátszani őket.

Klassz, igaz?

Kvízek és Kérdésbank

Kvízekkel tesztelheted a tanulóid tudását és a tananyagod érthetőségét. A Kérdésbankból pedig pillanatok alatt összeállíthatsz új kvízeket.

  • Igaz/Hamis
  • Feleletválasztós
  • Behelyettesítős
  • Kifejtendő (rövid válasz vagy esszé)
  • Sorbarendezős
  • Fájlfeltöltős

A kvízeket automatikusan is értékeltetheted, hogy ne ezzel menjen el az időd.

Bizonyítványok

Adj bizonyítványt tanulóidnak a tanfolyamaik teljesítése után. Milyen jó érzés is ez? Sőt, mindezt teljesen automatikusan.

A bizonyítványukat a tanulók letölthetik, kinyomtathatják, bekeretezhetik vagy akár a hűtőszekrényükre is ragaszthatják.

Hadd legyenek rá büszkék!

Időzítés, csepegtetés, lejárati idő

Tanfolyamaid leckéit akár csepegtetheted, időzítheted is. Te döntöd el, hogy mikor adsz hozzáférést egy adott leckéhez. A tanfolyam elkezdése után egyből vagy egy fix időtartammal később, esetleg egy adott dátumon?
És lejárati időt is megadhatsz, például 1 hónapot. Ennek letelte után a Tanuló nem fér hozzá a tananyaghoz, csak ha újra megveszi azt.

Kipróbálod valamelyiket?

DIVI Prémium Sablon

A méltán népszerű DIVI sablont használhatod az oldalaid elkészítéséhez. Drag&Drop oldalszerkesztés, A/B tesztelés, Modulok használata kódok helyett, hogy csak párat említsünk az előnyei közül.

Ja, és mindenképp próbáld ki a DIVI szuper-egyszerű Visual Page Builder szerkesztőjét, mellyel a látható oldalaidat szerkesztheted teljesen élőben.

Ennél egyszerűbben nem csináltál még honlapot. Elhiheted!

További észbontó tulajdonságok

Nem volt elegendő a fenti funkciólista? Akkor folytatjuk:

Fizetős bővítmények ingyen

A Sensei rendszerben ingyen használhatod a prémium, fizetős bővítményeket (pl Gravity Forms). Így éves szinten több száz dollárt spórolsz.

Saját Domain

Nem szeretnél Sensei aldomaint használni? A saját domain-edet használnád? Az átirányítás a mi dolgunk, csak kérned kell.

Gyorsan indítható

Ha megtetszett a rendszerünk, azt 1-2 órán belül már használhatod is.
Létrehozod a tanfolyamodat és a leckéket és ennyi. Már jöhetnek is a tanulóid.

Reszponzív

Tanfolyamaidat tanulóid tetszőleges felületen (mobil, tablet, PC, okos TV) megtekinthetik. Az admin felületedet pedig te is bármilyen eszközről kezelheted.

~

Biztonságos

A Sensei rendszer vírusmentes, frissített, karbantartott, backup-olt. Tanfolyamaid mindig zökkenőmentesen elérhetők lesznek.

0 konkurencia

A Sensei rendszer nem egy tanfolyami gyűjtőoldal. A látogatóid itt nem találkozhatnak a konkurenciáddal, csak a Te saját tanfolyamaiddal.

SEO barát

Tanfolyamaid és tartalmaid keresőoptimalizálása egyszerű a Sensei rendszerben. Oldaladat a Google egyre jobban fogja szeretni.

Integrált kódok

Minden fontos statisztikai mérőkód, marketing pixel egyszerűen integrálható a Sensei rendszerbe.

WP alapú

A népszerű és könnyen használható WordPress admin kezelőfelületet kapod, hogy tanfolyamaidat, tartalmaidat gyorsan létrehozhasd.