Barion Pixel

Naggggyszerű fejlesztési terveket jelentett be a Sensei fejlesztő csapata a 2022-es évre.

Mi a következőket várjuk nagyon:

  1. „Learner mode”: ez egy tanulásra fókuszált, teljes oldalas kialakítás lesz. Ha a Tanuló elkezd egy leckét, szinte minden eltűnik majd az oldalról, ami őt zavarhatná. Csak a tananyag lesz fókuszban.Learner mode - Sensei
  2. Interaktív Lecke elemek: valószínűleg egérrel húzható sorbarendezős, összekötős és más feladat fajták jöhetnek.
  3. E-mail notification automation: reméljük, ez többfajta e-mail értesítési lehetőséget jelent majd. Jó lenne, ha az oktatók több értesítést küldhetnének tanulóiknak (új lecke érkezett, még nem kezdte el a tanfolyamot, új tanfolyam került fel, stb.)
  4. Kvíz időzítő: a Tanulónak egy megadott időtartam alatt kell a befejeznie a kvízt. Ha ez lejár, akkor nem folytathatja a kvíz kitöltését. Újra kell kezdenie.
  5. Tanulói együttműködés: az adott tanfolyamot felvett Tanulók kommunikálhatnak majd egymással a felületen keresztül. Kérdezhetnek a másiktól, segíthetnek egymásnak, stb.
  6. Video tools: talán ez olyan funkció lesz, amivel például egy megnézendő videónál lehet beállítani ezt-azt. Pl: kötelező végignéznie az egész videót, vagy egyes videórészek után kérdezhetünk valamit a Tanulóktól.

És azt ígérik, hogy még jó sok dolog van a tarsolyukban. A bejelentő cikket addig is itt olvashatjátok el: https://senseilms.com/2021-in-review/