Hamarosan elérhetővé válik a Sensei tanfolyamkezelő rendszerben, hogy automatikus időkorlátot állíthassunk be a tanulóknak a tanfolyamokhoz. Mindez az új Hozzáférési időszak beállítással tehető meg. A tanfolyamra beiratkozott tanulók értesítést kapnak e-mailben, ha a hozzáférésük hamarosan le fog járni, valamint ugyanezt az értesítést látják majd a tanfolyamuk oldalán. A lejárati dátum elteltével pedig automatikusan elveszítik a hozzáférésüket az adott tanfolyamhoz.

Ha olyan típusú tanfolyamokat indítanál, amelyek csak egy ideig tartanak, akkor ez a funkció pont Neked készült!

(FONTOS! A Hozzáférési időszak beállítás csak a blokk szerkesztőben érhető el, a klasszikus szerkesztőben nem.)

A funkció használatát és beállításait ebben a Tudásbázis cikkünkben találod meg.

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Erősítsd meg, ha elfogadod ezeket. A nyomonkövetést akár el is utasíthatod, így tovább látogathatod weboldalunkat anélkül, hogy harmadik fél szolgáltatásainak továbbadnánk adataidat.